TV538 zender van de maand bij Ziggo

Vanaf vrijdag 26 april is TV538 de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder Ziggo. Tot eind mei is de televisiezender van Radio 538 voor elke abonnee met digitale televisie te zien bij Ziggo.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd. Vanaf vrijdag 26 april tot eind met is TV538 de zender van de maand bij Ziggo.

Koningsdag

Aangezien TV538 al wordt ingezet als zender van de maand bij de aanbieder kan ook het evenement 538 Koningsdag 2019 vanuit het Chasséveld Breda op Koningsdag door alle Ziggo-abonnees worden bekeken. Het evenement wordt overigens ook uitgezonden door SBS6. Er zijn die dag optredens van onder andere Bebe Rexha, Gavin James, Frenna, Snollebollekes, Lucas & Steve, Nielson, STUK TV, Sunnery James & Ryan Marciano, DI-RECT, Maan en Miss Montreal.

Kijken

De zender is te zien via kanaal 538 op televisie of via de website en/of app van Ziggo GO. De afgelopen twee maanden was Love Nature HD de zogenaamde ‘zender van de maand’ bij de aanbieder.

Sociale media: