Beelen en Genee wisselen tijdelijk van uitzendtijd op Radio Veronica

Giel Beelen en Wilfred Genee wisselen maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober van ochtend- en middagshow. Ook de sidekicks, nieuwslezers, programma-items en jingles verhuizen voor één week mee. De Radio Veronica-dj’s willen met de wisseling van tijdslot op ludieke wijze promotie maken voor elkaars radioprogramma’s.

“Magie van ochtendradio”

Giel Beelen in een persbericht van de radiozender: “Als radiomaker gun ik Wilfred met liefde even de magie van een week ochtendradio. Dat is niet uit te leggen, maar moet je voelen. Ik vind het zelf ook lachen om de mensen eens naar huis te brengen met de laatste nieuwtjes en de beste muziek. En natuurlijk lekker om even een paar dagen niet vroeg naar bed te hoeven!

“Trakteren”

Wilfred Genee: “Volgens Niels en Rick is de ochtendshow de ultieme radiobeleving, zij kunnen het weten. Ik ben heel blij dat ik dit met het team van Veronica Inside een keer mag meemaken. En ik wil onze luisteraars in de middag trakteren op de bijzondere radio die in de ochtend te horen is. Ik denk dat we elkaars luisteraars zeker gaan verrassen!

Uitzendtijden

Veronica Inside is maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober van 06.00 uur tot 09.00 uur te horen. De Veronica Ochtendshow met Giel Beelen is in die week van 16.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 15.00 uur tot 18.00 uur te horen.

Veronica Inside nieuwslezeres Celine Huijsmans wordt maandag 7 tot en met vrijdag 11 oktober vervangen door Florentien Goedhart. Jeroen Latijnhouwers zal wel het nieuws lezen bij Giel Beelen.