Bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax live op radio en televisie

Vanavond wordt er weer gevoetbald in de voorronde van het bekertoernooi van de KNVB met onder andere de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Deze voetbalkraker is live te volgen via radio en televisie. De wedstrijd begint om 19.45 uur.

NOS Langs de Lijn

Op NPO Radio 1 is de wedstrijd Feyenoord – Ajax te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn. Deze uitzending begint om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Het verslag bij de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip is handen van Frank Wielaard en Andy Houtkamp. Ook is er in deze uitzending aandacht voor de wedstrijd FC Utrecht-FC Groningen. Jeroen Grueter verzorgt het verslag. NPO Radio 1 is landelijk te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond Sport

Op de regionale radiozender Radio Rijnmond is er een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport te horen tussen 19.00 en 22.00 uur. Het commentaar bij de ‘klassieker’ is traditiegetrouw in handen van Jan Dirk Stouten en Dennis van Eersel. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te ontvangen via FM (93.4 MHz), DAB+, diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Radio NH

De regionale omroep van Noord-Holland, Radio NH, doet vanavond ook live-verslag van de klassieker Feyenoord – Ajax met een extra uitzending van NH Sport. Radio Rijnmond is in Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Televisie

Betaalzender FOX Sports 1 zendt de klassieker vanavond live uit op televisie. De voorbeschouwing begint om 19.00 uur. SBS6 zendt vanaf 23.10 uur een ruime samenvatting van de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Daarnaast worden er ook samenvattingen getoond van andere wedstrijden.

Tweets

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.