Klassieker Feyenoord – Ajax live op radio, tv en Internet

De voetbalklassieker Feyenoord – Ajax is zondagmiddag live te volgen op radio, televisie en Internet.

Klassieker

In de Rotterdamse Kuip wordt er zondag om 14.30 uur afgetrapt voor de voetbalklassieker tussen Feyenoord en Ajax. Ajax is in de vorige speelronde al landskampioen geworden en staat er zondagmiddag vooral de eer op het spel. Feyenoord is nog in de race voor Europees voetbal en zal in het eigen stadion de dure drie punten uit het vuur willen slepen.

Televisie

De wedstrijd is vanaf 14.30 uur live te volgen via het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint al om 13.30 uur via ESPN 3. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien bij de sportzender op ESPN 3.

ESPN is bij veel aanbieders opgenomen in het digitale basispakket. Bij Ziggo is dit hoofdkanaal sinds deze week geen onderdeel meer van het digitale basispakket. Abonnees bij Ziggo kunnen de wedstrijd zien via een aanvullend televisiepakket of de aanschaf van een zogenaamde dagpas. De wedstrijd is online te zien via de dienst ESPN Watch.

Radio

De wedstrijd is zondagmiddag ook live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond zendt wedstrijd live uit in een uitzending van Radio Rijnmond Sport. De radiozender is te beluisteren in de Randstad via FM en DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Samenvatting

Op NPO 1 is vanaf 19.00 uur een samenvatting van de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax te zien in NOS Studio Sport.