Bekerwedstrijd Feyenoord – AZ live op radio en televisie

De bekerwedstrijd Feyenoord – AZ is vanavond live te volgen op radio- en televisie. De voetbalwedstrijd wordt gespeeld voor een plek in de finale van de KNVB Beker tegen FC Utrecht. FC Utrecht won gisteren haar halve finale wedstrijd tegen amateurclub VVSB uit Noordwijkerhout met 3-0. De tegenstander van FC Utrecht komt of uit Rotterdam (Feyenoord) of uit Alkmaar (AZ).

SBS6

De wedstrijd is vanavond live te zien op SBS6 en betaalzender FOX Sports. De uitzending van SBS6 komt rechtstreeks vanuit de Kuip in Rotterdam en wordt gepresenteerd door Wytse van der Goot. Voor de wedstrijdanalyse wordt hij bijgestaan door Gert Jan Verbeek en het commentaar bij de duels is van Leo Oldenburger. Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten doen de interviews aan het veld. De uitzending begint om 20.20 uur en de wedstrijd om 20.45 uur.

NPO Radio 1

Op de radio doet ‘Langs de Lijn en omstreken’ op NPO Radio 1 zowel verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu verslaan op NPO Radio 1 de wedstrijd live vanuit de Rotterdamse Kuip. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond doet vanavond uitgebreid verslag van de halve finalewedstrijd in de KNVB Beker. De uitzending van Radio Rijnmond Sport start om 19.00 uur. Radio Rijnmond Sport wordt vanavond vanaf 19.00 uur gepresenteerd door Frank Vijg. De verslaggevers zijn Dennis van Eersel en Jan Dirk Stouten. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te ontvangen via FM (93,4 MHz), DAB+ en landelijk via alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

RTV NH

De regionale omroep RTV NH (Noord-Holland) doet vanavond vanaf 20.00 uur verslag van de bekerwedstrijd op Radio NH. Via de website van de regionale omroep wordt een liveblog bijgehouden. Radio NH is te ontvangen in Noord-Holland via FM, DAB+, landelijk via alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.