België: Telenet verlengt contract met HBO en breidt catalogus uit

De Belgische kabelaar Telenet kondigt aan zijn contract met HBO te hebben verlengd en uitgebreid.

Meer content

Naast nieuwe series zal het voor abonnees op de pakketten Play en Play More ook mogelijk zijn om alle HBO-series die zijn gemaakt te zien. Zo zullen alle vorige seizoenen van lopende series alsook volledige seizoenen van klassieke HBO-toppers als The Sopranos, Six Feet Under, Carnivale, Band of Brothers, Rome en Entourage ononderbroken ter beschikking blijven van de klanten van Telenet.

Films

Ook films als The Wizard of Lies en The Normal Heart, spraakmakende documentaires zoals The Jinx en comedyshows van ondermeer Amy Schumer, Eddie Griffin maken deel uit van de catalogus.

Meer content in pakket Play

Daarnaast zal het aantal series en films dat in het pakket Play kan worden bekeken worden uitgebreid door de kabelaar. Vanaf 26 november zullen alle internationale series – die nu enkel in Play More gebundeld worden – ook in Play beschikbaar worden. De populaire reeksen van het Amerikaanse productiehuis HBO, waar Telenet recent een nieuw contract mee sloot, worden ook toegevoegd aan dit pakket. De prijs gaat wel met een kleine 2 euro per maand omhoog.

“Blij”

John Porter, CEO Telenet: ‘We zijn blij dat we ons contract hebben kunnen verlengen en uitbreiden. HBO is nog steeds een keurmerk: tal van hun series komen voor in de hitlijsten van “beste series ooit”.”