Bert Haandrikman nieuw in de middag op NPO Radio 5

Tineke de Nooij zal vanaf september minder uren gaan maken op NPO Radio 5. Bert Haandrikman neemt als nieuwe Omroep MAX-presentator op NPO Radio 5 een deel van haar uren over. Dit is vandaag bekend gemaakt op de radiozender van de NPO.

Vrijdag en zaterdag

De Nooij stopt met haar programma in de middag op maandag tot en met donderdag maar blijft te horen op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur. Tineke de Nooij: “Mijn grote liefde blijft radio maken, maar het is wel fijn om iets meer vrije tijd te hebben. Ik ben dan ook blij dat Bert mijn uren kan overnemen. De luisteraars boffen echt met Bert, zij kunnen van hem geweldige radio verwachten. En hoe leuk is het dat ik nu ook op zaterdag te horen ben. Ik kan op zaterdag echt uitpakken met gasten en live-muziek, daar kijk ik naar uit!

Haandrikman

Bert Haandrikman is vanaf september elke maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 5!​ “Ik heb er heel veel zin in om vanaf september de middag in te luiden bij mijn nieuwe werkgever MAX op NPO Radio 5. We gaan er een vrolijk programma van maken met leuke gasten en de beste muziek“, aldus Bert. Momenteel is Haandrikman nog te horen op NPO Radio 2.

Ron Brandsteder

Het is nog niet duidelijk wat de gevolgen zijn van de nieuwe programmering voor Ron Brandsteder. Brandsteder is momenteel elke zaterdagmiddag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen met Ron’s Radioshow.

Sociale media: