Best 24 is klaar voor het najaar

npoHet publieke themakanaal Best 24 introduceert op maandag 24 september een vernieuwde programmering met onder meer de toptitels Zeg ‘ns Aaa en Taxi. Dit bericht de NPO in een persbericht.

Beide programma’s hebben in hun genre televisiegeschiedenis geschreven en gelden nog altijd als publiekslievelingen. Zeg ‘ns Aaa is zonder twijfel de populairste Nederlandse comedyserie aller tijden en Taxi, met chauffeur Maarten Spanjer, geeft een nieuwe dimensie aan programma’s met de verborgen camera. Naast torenhoge kijk- en waarderingscijfers, zijn de series van eigen bodem ook succesvol in het buitenland. Bovendien heeft het publiek Zeg ‘ns Aaa bekroond met de Televizier-Ring en Taxi heeft zelfs de Gouden Roos van Montreux gewonnen. Best 24 laat met trots haar kijkers opnieuw genieten van deze onverwoestbare reeksen. Zeg ‘ns Aaa is vanaf aanstaande maandag dagelijks om 19.30 uur te zien en Taxi volgt om 20.00 uur. Hiermee geeft het themakanaal vorm aan de nieuwe, horizontale programmering voor het komende najaar.

In het nieuwe uitzendschema is vanaf 24 september ook iedere dag om 18.00 uur ruimte gemaakt voor ‘Retro Quizzen’. De kijker kan meespelen met overbekende spelshows uit de afgelopen decennia, waaronder Boggle, Lingo en Vijf tegen Vijf met Willem Ruis. Deze quizzen hebben de tand des tijds met glans doorstaan en blijven populair. Best 24 voldoet met deze series aan de wens van het publiek, zo blijkt uit de talloze verzoeken van kijkers.

De kennisquizzen als Twee voor Twaalf, Herexamen en Tien voor Taal zijn om 22.00 uur inmiddels een vaste waarde, dit blijft in het najaar ongewijzigd. Meteen na afloop volgt voortaan dagelijks een bezoek aan Villa Felderhof. Goede gesprekken, verrassende gasten en meester interviewer Rik Felderhof zorgen voor de juiste sfeer tijdens het laatste uurtje van de dag op Best 24.