BNNVARA: Dramaserie ‘ANNE+’ te zien op Youtube en NPO3.nl

De dramaserie ANNE+, genomineerd voor de debuutcompetitie van het Nederlands Film Festival, is vanaf vandaag, zondag 30 september, te zien op YouTube en NPO3.nl.

Eerste twee afleveringen online

De eerste twee afleveringen van ‘coming of age-serie’ staan om 20.30 uur online op Youtube en NPO3.nl. Vanaf woensdag 3 oktober wordt vier weken lang iedere woensdag om 16.00 uur een nieuwe aflevering geüpload.

ANNE+

ANNE+ vertelt het verhaal van de lesbische twintiger Anne (Hanna van Vliet) die in Amsterdam woont en studeert. In elke aflevering staat een andere liefdesrelatie van Anne centraal.

We volgen haar ontwikkeling gedurende vier jaar, kijken mee met haar turbulente liefdesleven, leren haar vrienden kennen en ontdekken hoe verschillende relaties haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.“, aldus de makers in een persbericht van omroep BNNVARA.

Cast

De cast bestaat uit o.a. Hanna van Vliet, Jouman Fattal, Kirsten Mulder, Eline van Gils, Sharai Rodrigues, Djamila Landbrug, Jade Olieberg, Amy van der Weerden, Alex Hendrickx en Huib Cluistra. De regie is in handen van Valerie Bisscheroux. De serie is geproduceerd door Millstreet Films in samenwerking met de ANNE+ Stichting, 3LAB en BNNVARA.

Kijken

Kijken kan vanaf 20.30 uur naar de eerste twee afleveringen via Youtube en NPO3.nl. Elke woensdag om 16.00 uur wordt een nieuwe aflevering van de serie online gezet. Meer informatie via de website van ANNE+.

Video:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=O4d48HEt22Y