Bo Maerten, Amber Delil en Nadine Roos nieuw bij SLAM!

Bo Maerten, Amber Delil en Nadine Roos versterken sinds maart de programmering van SLAM! op Youtube en op de radiozender. Dit heeft SLAM! bekend gemaakt in een persbericht.

Youtube-kanaal

Bo Maerten en Amber Delil gaan beide nieuwe series presenteren voor het SLAM! YouTube kanaal. Ook bij de programmering op de radiozender van het jongerenmerk is aandacht voor talent met Nadine Roos als nieuwe presentatrice in het weekend.

Nieuwe series

Amber Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube series. Bo Maerten is actrice en onder andere bekend van series als van God Los, Celblok H en Tessa. Bo speelde de hoofdrol in films als Wolf en Ron Goossens Low budget Stuntman.

Half miljoen abonnees

De radiozender heeft een online bereik van meer dan een half miljoen YouTube abonnees. In de zomer van 2018 is de online strategie uitgebreid naar verschillende YouTube kanalen. SLAM! Series is het platform waar eigen formats te zien zijn zoals Bram in de Buurt en de Mensenmening van Harm & Kees.

Binnenkort wordt Statements gelanceerd, dat Amber Delil samen met Bram Krikke presenteert. Zij ontvangen diverse BN’ers, waaronder Dylan Haegens, Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven. Ook Bo Maerten gaat binnenkort aan de slag met de opnames voor een nieuwe SLAM! reeks.

Weekend programmering

Daarnaast heeft Nadine Roos een vaste plek gekregen in de weekend programmering van de radiozender. Nadine is de winnaar van het radio opleidingstraject Q-college 2018 en presenteerde eerder haar eigen show bij WildFM. Nadine is iedere zaterdag en zondag te horen tussen 10.00 en 13.00 uur en daarmee de eerste vrouwelijke dj op SLAM!.