Boomerang is Zender van de Maand bij KPN

In januari is Boomerang de zender van de maand bij KPN TV. De zender is voor iedereen met Interactieve televisie te zien via kanaal 42.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Boomerang

Boomerang richt zich op kinderen tussen 4 en 9 jaar en zendt de meest populaire tekenfilms uit. Denk aan The Looney Tunes, Tom & Jerry, Garfield en Scooby-Doo, bijvoorbeeld. Maar er zijn ook nieuwe producties te zien op deze vrolijke familiezender. En alles met de nodige humor. Tijdloos en veilig entertainment voor de kinderen, dus! De meest geliefde cartoons zie je 24 uur per dag, 7 dagen per week op Boomerang“, aldus KPN.

Pluspakket

De zender is de hele maand januari gratis te zien in het basispakket op kanaal 42. Normaal maakt de zender onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Meer informatie over het Pluspakket vind je hier.