Borussia Dortmund-Ajax live bij NOS en Sport1

voetbalDe Champions League-wedstrijd tussen het Duitse Borussia Dortmund en Ajax is dinsdagavond live te zien bij de NOS en Sport1 Select.  Dit is de eerste wedstrijd voor Ajax in de Champions Leaugue dit seizoen.  Ajax heeft zware tegenstanders geloot in de poule-fase van de Champions League. Naast het Duitse Borussia Dortmund zijn ook het Spaanse Real Madrid en het Engelse Manchester United poule-genoten van de Amsterdamse voetbalclub.

NOS Studio Sport op Nederland 3

Een voorbeschouwing op de wedstrijd wordt vanaf 20.15 uur op Nederland 3 uitgezonden. De wedstrijd is te zien vanaf 20.45 uur. Analyses zijn er van Jan van Halst van Youri Mulder. Het commentaar tijdens de wedstrijd is van Frank Snoeks. Na afloop zijn er samenvattingen te zien van de andere wedstrijden die er die avond zijn gespeeld in Champions League. De wedstrijd is live te volgen via: http://nos.nl/sport/voetbal/champions-league/livestream/

Sport1
De betaalzender Sport1 zendt de wedstrijd  Borussia Dortmund – Ajax uit op het kanaal Sport 1 Select (HD). Via Sport 1 Voetbal (HD) is de wedstrijd Real Madrid tegen Manchaster City te zien. Op Sport 1 Golf wordt de wedstrijd Milan tegen het Belgische Anderlecht uitgezonden. Via Sport1 Tennis is de wedstrijd Olympiacos – Schalke 04 te zien. Op de kanalen van Sport1 Extra zijn de wedstrijden PSG – Kiev en Montpellier – Arsenal te zien. De wedstrijden zijn ook te verkrijgen via Pay-per-view bij kabelaar UPC en (tegen betaling) via Internet. In de Sport1-studio analyseren Pierre van Hooijdonk en Willem van Hanegem vanavond de wedstrijden voor Sport1.

Radio 1
Op Radio 1 houdt NOS Langs de Lijn het luisterpubliek op de hoogte van de verrichtingen van Ajax tijdens extra lange uitzendingen van 20.30-23.00 uur.

RTV Noord-Holland
Ook de regionale omroep RTV Noord-Holland besteedt vandaag aandacht aan het eerste duel van Ajax in de Champions League. RTVNH-verslaggever Klaas Jan Bos houdt vandaag een live-blog bij rond het Champions League-duel van Ajax in Duitsland tegen Borussia Dortmund. Dit live-blog vind je via: http://www.rtvnh.nl/sport/87543/LIVE-blog+Borussia+Dortmund+-+Ajax