Boze klanten XS4ALL willen eigen internetaanbieder oprichten

Boze klanten van XS4ALL hebben het plan om een eigen internetaanbieder op te richten als KPN bij het plan blijft om de stekker uit XS4ALL te trekken. Dit heeft Kirsten Verdel, initiatiefnemer van de petitie ‘XS4ALL moet blijven’, aangegeven aldus De Telegraaf. De petitie is inmiddels al door bijna 50.000 mensen getekend.

Gesprek

De initiatiefnemers hebben inmiddels een gesprek gehad met KPN over de plannen om het merk te stoppen. KPN wil zich richten op het hoofdmerk KPN en derhalve vervallen merken als Telfort en XS4ALL. De aanbieder heeft tegenover de initiatiefnemers van de petitie aangegeven niet van deze plannen te gaan afwijken. Inmiddels is al bekend geworden dat de winkels van provider Telfort vanaf mei worden gesloten.

Alternatief

Kirsten Verdel zegt tegenover De Telegraaf dat inmiddels wordt gedacht over met een alternatief dat er ’hoe dan ook moet komen’ voor mensen die niet mee willen naar KPN, als de telecomprovider niet verder gaat met XS4all zoals haar medestanders en zijzelf dat graag zouden zien. Dat zouden er volgens haar duizenden zijn.

Over een dergelijk alternatief zou het comité met diverse partijen contact hebben gehad, maar op namen met welke partijen dat gebeurd is wil Kirsten Verdel niet ingaan, aldus De Telegraaf.

Sociale media: