Bram Krikke en Amber Delil te zien in SLAM!-serie Statements

Bram Krikke en Amber Delil zijn vanaf vandaag te zien in een nieuwe serie van SLAM! op Youtube: Statements.

Stellingen

In Statements leggen Bram Krikke en Amber Delil messcherpe stellingen voor aan hun gasten. Namen als Famke Louise, Rico Verhoeven, Wilfred Genee, Peter Pannekoek en Kalvijn worden o.a. het vuur aan de schenen gelegd in de opvallende roze-blauwe woonkamer. Statements is vanaf zaterdag 23 maart, 17.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van SLAM! Series.

Rico Verhoeven

De eerste aflevering staat in het teken van Rico Verhoeven of zoals Bram Krikke hem omschrijft: “Een man met een gouden hart, maar ook gigantische benen.” De bokser geeft onder andere antwoord op de vraag of hij wel eens naaktfoto’s ontvangt. “Ja, ik krijg wel eens naaktfoto’s. Van allerlei mensen eigenlijk, en niet alleen van vrouwen… Ook mannen sturen foto’s. Daar zit dus ook wel eens een dickpic tussen.”

“Juiste mix”

Rens Goseling, Head of Digital Content: “Met Statements hebben we een online serie neergezet die naar ons idee alles in zich heeft. Een juiste mix van influencers en bekende Nederlanders, scherpe onderwerpen en weetjes die je nog niet wist van Bram, Amber en de gasten en dat alles in een opvallend decor. We hebben deze productie met een klein team neergezet, als ik dan het eindresultaat zie ben ik echt rete-trots op dit clubje mensen!

SLAM! Series

SLAM! heeft in totaal 750.000 YouTube abonnees. Daarmee is SLAM! de radiozender met online het grootste bereik. Op het platform SLAM! Series zijn eigen formats te zien zoals Bram in de Buurt en De Mensenmening.

De eerste aflevering van Statements met Rico Verhoeven is zaterdag 23 maart om 17:00 uur op het YouTube-kanaal van SLAM! Series te bekijken.