Programma’s BVN nu ook wereldwijd via de app te bekijken

De programma’s van de televisiezender BVN zijn nu ook te bekijken via een app op smartphone of tablet. 

Beste van Vlaanderen en Nederland

Via de gratis app van de tv-zender ‘Beste van Vlaanderen en Nederland’ kunnen nu wereldwijd iedere dag een selectie zien van nieuws-, sport- en amusementsprogramma’s van VRT en Nederlandse openbare omroep worden bekeken. Bij grote calamiteiten en andere belangrijke gebeurtenissen zijn via deze applicatie ook de rechtstreekse uitzendingen van de openbare omroep te volgen. De applicatie is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones en tablets.

Meer verzoek voor online

BVN zendt al jaren wereldwijd via de satelliet 24 uur per dag een selectie uit van actuele televisieprogramma’s van de Vlaamse en Nederlandse openbare omroep. Toch kreeg de zender steeds vaker het verzoek om ook online te kunnen kijken naar de zender met het ‘Beste van Vlaanderen en Nederland’.

Netmanager René van Baaren: “Daarom zijn we begin dit jaar onder de naam BVN Live op onze website gestart met een livestream en hebben we nu ook deze app ontwikkeld waarmee je heel gemakkelijk via smartphone en tablet naar de televisiezender kunt kijken. Ik ben heel blij dat we de miljoenen Vlamingen en Nederlanders die de komende maanden in het buitenland op vakantie gaan, nu nog beter kunnen bereiken. De app hoort deze zomer op ieders vakantielijstje.”

Ook bij calamiteiten

Via de app kan iedereen 24 uur per dag de programma’s van BVN volgen: wereldwijd, met uitzondering van Nederland en België. Het is daarmee de enige Nederlandstalige tv-zender die overal ter wereld gratis kan worden bekeken. Bij belangrijke gebeurtenissen en grote calamiteiten zendt BVN bovendien de live verslaggeving van de NOS of VRT gelijktijdig uit.

Selectie

BVN biedt de kijker een dagelijkse selectie uit het actuele televisieaanbod van de VRT en de NPO: nieuws en actualiteiten, informatieve programma’s, sport en Nederlandstalig drama voor jong en oud. Zo kunnen Vlamingen in het buitenland op BVN o.a. naar Het journaal, Dagelijkse kost, Panenka!, Vive le Vélo en Blokken kijken. Handig is dat de televisiegids in de app zich automatisch aanpast aan de lokale tijd van het toestel waarop deze is geïnstalleerd.

App

De app is gratis te downloaden voor iPhones, iPads en Android smartphones en tablets via www.bvn.tv/bvn-app.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.