CAI Harderwijk voegt zenders toe aan digitale tv-pakket

Kabelaar CAI Harderwijk heeft drie nieuwe televisiezenders toegevoegd aan haar digitale televisiepakket. Het gaat om de televisiezenders Comedy Central Extra, XITE en SPIKE.

Basispakket

De Nederlandse zender XITE, die non-stop de populairste muziekvideo’s uitzendt, is nu ook te ontvangen via CAI Harderwijk. De zender zit in het basispakket van CAI Harderwijk en is te zien op digitaal CAI-kanaal 93.

Spike

Ook televisiezender Spike is toegevoegd aan het aanbod van CAI Harderwijk. Deze Nederlandse versie van de gelijknamige Amerikaanse zender die shows en series biedt met een mix van reality, rauw entertainment en sport, is te ontvangen op digitaal CAI-kanaal 129. Het digitale tv-pakket is voor 15,70 euro per maand beschikbaar bij de kabelaar.

Premium-pakket

Comedy Central Extra is te bekijken in het digitale Premium-pakket via kanaal 26. Comedy Central Extra biedt ook een deel van de programmering die voorheen via Comedy Central Family was te zien. Het Premium-pakket is als aanvullende pakket op het digitale basispakket beschikbaar voor 10,05 euro per maand.

Radio-aanbod

Eerder al werd het digitale radio-aanbod van de kabelaar uitgebreid met Veluwe FM (kanaal 862) en Veluwe AM (kanaal 863).

Sociale media: