Caiway breidt aanbod uit met Star TV

caiwCaiway heeft een nieuw select pakket, genaamd Star TV gelanceerd. Star TV bevat vier televisiezenders: Star Plus, Star Gold, Star News en Star One. Digitale televisie klanten van Caiway kunnen voor € 15,95 per maand het select pakket afnemen. Caiway biedt als eerste kabelexploitant de Star TV zenders aan via de coaxkabel.

Star Plus, Star Gold, Star News en Star OneStar Plus biedt algemene Hindi entertainmentprogramma’s, zoals dramaseries, spelshows, kookprogramma’s en exclusieve evenementen.De televisiezender Star Gold biedt overwegend Hindi Bollywood films, van hedendaagse tot klassieke films. Star Gold beschikt over één van de grootste Indiase film bibliotheken waardoor de zender een breed scala aan films te bieden heeft voor het hele gezin.Star News biedt 24 uur per dag alle actualiteiten, documentaires en nieuws. De televisiezender brengt een mix van entertainment bulletins tot het laatste sportnieuws met onder andere Cricket.De televisiezender Star One biedt voor de leeftijdsgroep 16 – 34 jarigen alles op het gebied van entertainment. Met onder andere actie, thriller, komedie, drama, jeugd en spelprogramma’s.

Vanaf 21 april is het select pakket Star TV exclusief verkrijgbaar bij Caiway voor € 15,95 per maand. Om dit select pakket te kunnen ontvangen heeft de klant een smartcard nodig of een abonnement op het Basic pakket via glasvezel.  De televisiezender zijn te ontvangen op voorkeuze 340 tot en met 343.Het Star TV pakket is niet beschikbaar via de coaxkabel in Loenen, Midden-Holland, Hilvarenbeek en Krimpen aan den IJssel. Wel is het select pakket te ontvangen via het glasvezelnetwerk in Loenen en Krimpen aan den IJssel. (Persbericht)