Caiway past televisiepakketten aan: HBO wordt toegevoegd

caiwVanaf 1 mei aanstaande kunnen ook klanten bij telecomaanbieder CaiWay kijken naar de televisiezenders van HBO. Het toevoegen van HBO maakt onderdeel uit van een complete herindeling van het radio- en televisieaanbod bij CaiWay.

 In de nieuwe indeling bestaat het radio- en televisieaanbod uit de pakketten Basic TV, Plus TV, Extra TV en More TV. Naast deze pakketten kan de abonnee van CaiWay zich abonneren op extra themapakket. Nieuw bij de themapakketten is HBO. CaiWay was nog één van de weinige aanbieders die de kanalen van deze Amerikaanse film- en seriezender niet in haar aanbod had opgenomen. Daar komt per 1 mei verandering in. CaiWay gaat dan HBO HD, HBO 2 en HBO 3 doorgeven voor 15 euro per maand. Het is niet duidelijk of ook de on-demand dienst HBO-GO wordt aangeboden door CaiWay.

Door de herindeling van de tv-pakketten zullen diverse radio- en televisiezenders van kanaalnummer en pakket gaan wijzigen. Daarnaast zullen er diverse televisie-en radiozenders verdwijnen bij CaiWay en een aantal nieuwe zenders worden toegevoegd. Om dit overzichtelijk te maken heeft CaiWay een speciale website in het leven geroepen: https://www.caiway.nl/site/nl/applicatie/watverandertervooru

Informatie over de inhoud van de diverse televisiepakketten is hier te vinden. De abonnees van CaiWay worden ook via een speciale folder op de hoogte gebracht over de veranderingen.