Carl Cox versterkt programmering Fresh FM

freshfmDJ Carl Cox krijgt een programma bij de regionale commerciĆ«le radiozender Fresh FM. Met zijn programma ‘Global Radio’ is deze Engelse top dj vanaf nu iedere zaterdagavond te horen op Fresh FM.

Carl Cox, inmiddels al meer dan 35 jaar in het vak, werd afgelopen jaar 50 en vierde in 2012 zijn 500e radioshow tijdens het Amsterdam Dance Event. Daarnaast is Carl al meer dan 10 jaar gastheer van de legendarische clubavonden in de Space op Ibiza. ‘Global’ besteedt wekelijks aandacht aan het brede spectrum van de elektronische muziek. Tijdens de show draait Carl Cox de beste house en techno met de nadruk op nieuwe muziek, labels en artiesten. Het programma volgt de Engelse top dj op zijn belangrijkste wereldtournees en bevat live registraties, van optredens, vanuit de grootste internationale clubs en festivals. Met een radionetwerk van meer dan 40 landen, bereikt de show elk weekend meer dan 14 miljoen fans.

Met Carl Cox voegt Fresh FM weer een top dj toe aan zijn wekelijkse programmering. Paul van Dyk, Jurgen, John Digweed, Mark van Dale, Michel de Hey, Above & Beyond, Artento Divini en Adam Beyer zijn al te horen op de zender.

Vanaf 5 januari is de nieuwe zaterdagavond van Fresh FM: 18.00 uur – 20.00 uur ReFresh 20 met Peter van Leeuwen, 20.00 uur – 22.00 uur ID met dj Jurgen, 22.00 uur – 00.00 uur Transitions met John Digweed en 00.00 – 01.00 uur Drumcode met Adam Beyer. De zaterdagavond wordt afgesloten door Carl Cox met Global Radio. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6, 95.7, 95.9 en 103.4 FM. Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.