Baptiest Coopmans, CEO Ziggo, te gast op de Perstribune van Omroep Max

Baptiest Coopmans, CEO van kabelaar Ziggo, is vandaag te gast op de Perstribune van Omroep Max op NPO Radio 1. Het programma is vanmiddag te beluisteren tussen 12.15 uur en 14.00 uur op NPO Radio 1 en wordt gepresenteerd door Elles de Bruin en Govert van Brakel.

Coopmans

Coopmans is de baas van de grootste kabelmaatschappij van Nederland: Ziggo. Het “nieuwe” Ziggo is ontstaan uit een fusie tussen kabelaar UPC en Ziggo in 2015. Vorig jaar was een lastig jaar voor de kabelaar. Ziggo verloor veel klanten en probeert nu de schade goed te maken. Zo introduceerde Ziggo eind vorig jaar een eigen sportkanaal onder de naam Ziggo Sport met daarop veel live voetbal. Vanaf augustus zal op dit kanaal ook het populaire voetbal uit de Engelse Premier League te zien zijn. Coopmans heeft zich inmiddels onder de tien machtigste mensen in media genesteld aldus vakblad Broadcast Magazine. In De Perstribune vertelt Coopmans onder andere wat de verdere ambities van de kabelaar zijn.

Monique Velzeboer

Daarnaast is ook top-shorttrackster Monique Velzeboer te gast op De Perstribune. Bij de Olympische Spelen van Calgary (1988) behaalde ze goud, zilver en brons. In 1993 sloeg het noodlot toe; na een val raakte Velzeboer gedeeltelijk verlamd. In een rolstoel pakte ze het leven weer op en werd ze succesvol fotografe. Vliegende keep Jules van der Wardt blikt in De Perstribune met voormalig veldrijder Richard Groenendaal terug op 2000, het jaar dat hij, ‘in zijn eigen achtertuin’, wereldkampioen werd. De rubriek Kassie Kijken van tv-recensent Ron Vergouwen heeft deze week als thema ‘andermans leed’.

In De Perstribune zijn verder live-flitsen te horen van het NK schaatsen in Heerenveen (verslag Sebastiaan Timmerman) en van de eredivisiewedstrijd AZ-Feyenoord (verslag Arman Avsaroglu).

NPO Radio 1

De Perstribune wordt zondag gepresenteerd door Elles de Bruin en Govert van Brakel en is vanmiddag tussen 12.15 uur en 14.00 uur te horen op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Meer informatie via: http://www.radio1.nl/deperstribune

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.