Champions League: PAOK-Ajax live op Ziggo Sport en NPO Radio 1

De kwalificatiewedstrijd voor een plekje in de Champions League PAOK-Ajax is vanavond live te volgen via Ziggo Sport en NPO Radio 1.

Ajax

Ajax speelt vanavond de eerste wedstrijd van een tweeluik tegen het Griekse PAOK Saloniki. Vanavond staat de uitwedstrijd op het programma die wordt gespeeld in het Toumbastadion in de Griekse stad Thessaloniki. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is live te volgen via radio en televisie. Volgende week staat de return in Amsterdam op het programma.

Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt de wedstrijd PAOK-Ajax vanavond live uit. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.30 uur. Ziggo Sport is voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie zonder meerkosten te volgen via kanaal 14.

Ziggo Sport Select

Ajax-fans die geen abonnee zijn bij Ziggo kunnen terecht op het kanaal van Ziggo Sport Select. De sportzender, die normaal alleen te zien is in een aanvullend pakket, wordt vanavond gratis beschikbaar gesteld. Een overzicht van de kanaalnummers bij de diverse providers vind je hier.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd PAOK-Ajax live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. De uitzending begint vanavond om 19.00 uur. De radiozender is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.