Climax voor ‘James Bond Top 21’ op RTL007

De ‘James Bond Top 21’ bereikt vanavond zijn climax op RTL007. ‘Goldfinger’ is door het Nederlands publiek uitgeroepen tot ‘beste klassieke Bondfilm’ ooit en is vanavond om 20.00 uur te zien bij RTL 7. De kijker bepaalde de volgorde waarin RTL 7 de afgelopen acht weken de Top 21 bondfilms uitzond.

Goldfinger

James Bond (Sean Connery) reed in ‘Goldfinger’ uit 1964 in zijn beroemdste auto: de Aston Martin DB5, compleet met een kogelvrije voor- en achterkant, een rookscherm, machinegeweren, roterend nummerbord, messen uit de wielen en natuurlijk: de uitschietbare stoel. In de film sterft Bondgirl Jill Masterson in een iconische scène nadat haar lichaam goud wordt geschilderd.

Top 21

Eind september trapte RTL 7 af met de nummer 21 uit de lijst, ‘Never Say Never Again’ uit 1983, de onofficiële Bondfilm waarin Sean Connery zich nog één keer liet zien als Bond. In de lijst zijn alle Bondfilms opgenomen van voor het tijdperk ‘Daniel Craig’.

Daniel Craig-films vanaf zondag bij RTL 4

Vanaf morgen, zondag 29 november, moet de Bondliefhebber bij RTL 4 zijn. Alle Bondfilms voor Spectre met, met Daniel Craig in de hoofdrol, worden in chronologische volgorde uitgezonden, te beginnen met ‘Casino Royale’. De film uit 2006 is voor het eerste sinds ‘The Living Daylights’ (1987) weer gebaseerd op een boek van Ian Fleming. Op zondag 6 december (20.00 uur) is Quantum of Solace te zien en op zondag 13 december (20.00 uur) ‘Skyfall’ op RTL4.

Video:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.