Comeback kickbokser Remy Bonjasky live bij Spike

De comeback van de Nederlandse kickbokser Remy Bonjasky is zondag 29 oktober live te volgen via televisiezender Spike. Dit heeft Viacom International Media Networks Benelux, eigenaar van Spike, bekend gemaakt. De wedstrijd in de World Fighting League (WFL) die in Almere wordt gehouden is daardoor ook in alle Nederlandse huiskamers te zien.

Sportlegendes

Zondag 29 oktober staan twee van de grootste Nederlandse sportlegendes voor het eerst in jaren tegenover elkaar en wel in de WFL-ring. Remy Bonjasky maakt zijn officiële comeback in het kickboksen exclusief bij WFL, terwijl Melvin Manhoef afscheid neemt van het kickboksen.

Manhoef vs Bonjasky

Zowel Manhoef als Bonjasky heeft veel op het spel staan in deze bloedstollende partij tijdens Spike presents: WFL – The Final 16. Melvin “no mercy” Manhoef neemt afscheid van het kickboksen en wil dit maar op één manier doen: als winnaar. Bonjasky maakt met deze match zijn rentree en wil voor eens en altijd laten zien hoe een partij op topsportniveau eruit hoort te zien.

WFL-evenementen

Maurice Hols, SVP en General Manager Viacom Benelux: “Als Viacom Benelux kijken we continu naar de mogelijkheden om entertainment zo dicht mogelijk naar onze fans te brengen. Via het TV scherm, digitale kanalen en ook via live evenementen. Fans consumeren meer entertainment dan ooit tevoren en er gaat niets boven het versterkende effect van een live evenement waar je de sfeer van dichtbij kan voelen en proeven. De Spike presents WFL-evenementen geven de Nederlandse fans echt een bijzondere ervaring. Een waarbij je echt op het puntje van je stoel zit. Zowel in het publiek als op TV.”

Spike

Spike is onderdeel van Viacom International Media Networks Benelux en biedt toonaangevend entertainment met een scherp randje. De televisiezender is in het grootste deel van Nederland 24/7 gratis te ontvangen.

De zender is te ontvangen bij KPN, Telfort, XS4ALL, KPN Play en Glashartmedia op kanaal 13, Ziggo kanaal 16, Caiway kanaal 18 en T-Mobile Thuis kanaal 19. In België is Spike van 21.00 uur-02.30 uur te zien bij o.a. Telenet op kanaal 31 en bij Proximus op kanaal 134.

Sociale media: