Comedy Central Extra is zender van de maand bij Ziggo

Comedy Central Extra is in de maand september de zogenaamde zender van de maand bij aanbieder Ziggo. De tv-zender is dan voor elke abonnee met digitale televisie bij Ziggo te zien.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Comedy Central Extra

Vanaf 3 september is Comedy Central Extra een maand lang te zien als zender van de maand bij Ziggo. De zender is onlangs samengegaan met Comedy Central Family. Comedy Central Extra zit in het aanvullende Movies & Series XL-pakket en is deze maand voor alle digitale abonnees te zien op kanaal 124 en op de Ziggo Go app.

Oktober

De televisie-aanbieder heeft ook al de zender van de maand voor de maand oktober bekend gemaakt. In oktober is Investigation Discovery Zender van de Maand en voor alle digitale abonnees toegankelijk op kanaal 123, ook op de Ziggo Go app. De maand oktober staat bij de zender in het teken van ‘Ghostober’ met een “paranormale programmering”.

The Deuce

In de maanden september en oktober breidt de kabelaar ook het aantal series dat te zien is in het aanvullende Movies & Series (X)L-abonnement uit. Op 10 september start het tweede seizoen van de succesvolle HBO dramaserie The Deuce, alleen on demand bij Ziggo Movies & Series (X)L. The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren ’70 tot aan het midden van de jaren ’80. In seizoen 2 zijn we vijf jaar verder, in de late jaren 1977: het discotijdperk met op drugs draaiende feesten en vrije seks.

Vanaf 15 oktober is het eerste seizoen van de HBO komedieserie Camping bij Movies & Series (X)L te zien met onder andere David Tennant (Doctor Who) en Jennifer Garner (Alias). Geregisseerd door Lena Dunham (Girls) en Jennifer Konner (In the Motherhood).

Vikings

Op 1 september voegen we het tweede deel van het vierde seizoen van Vikings toe. “Verder kunnen onze klanten in oktober genieten van seizoen 1 en 2 van de nieuwe internationale politieserie The Team en van het laatste en vierde seizoen van The Bridge. Allemaal exclusief bij Ziggo Movies & Series te zien, ook met de gratis Ziggo GO app.“, aldus Ziggo in een persbericht.