Vierde seizoen The Bridge van start bij de KRO-NCRV op NPO 2

Vanavond zijn de eerste twee aflevering van het vierde seizoen van The Bridge te zien op NPO 2. De eerste aflevering is om 20.00 uur te zien.

Dubbele afleveringen

Elke zaterdagavond worden er twee afleveringen getoond bij de KRO-NCRV op NPO 2. De acht afleveringen zullen dus in vier weken worden uitgezonden.

Vierder seizoen

In het vierde seizoen van The Bridge wordt er een dode vrouw gevonden op een Deens eilandje bij de Sontbrug. Het slachtoffer is Margrethe Thormod, de directeur van een migratiebureau in Kopenhagen, die betrokken was bij een deportatieschandaal. Ze is door een steniging om het leven gebracht en rechercheur Henrik Sabroe (Thure Lindhardt) gaat samen met zijn Deense collega Jonas Mandrup (Mikael Birkkjær) op onderzoek uit.

Sabroe zou echter liever samenwerken met rechercheur Saga Norén (Sofia Helin), maar zij zit aan de start van het vierde seizoen nog in de gevangenis voor de moord op haar moeder.

Slotseizoen

The Bridge IV wordt het slotseizoen, alle seizoenen zijn nu al te zien op de betaalde dienst NPO Start Plus. De eerste drie seizoenen zijn te zien bij Netflix.

Video: