Comedy Central Extra zender van de maand bij KPN

Comedy Central Extra is de maand maart de zender van de maand bij aanbieder KPN. De zender kan derhalve door iedereen met Interactieve Televisie worden bekeken in de maand maart.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

“Voor de echte comedy pro’s”

Voor de echte comedy pro’s is er goed nieuws: de zender Comedy Central Extra is in maart de zender van de maand bij KPN, wat betekent dat deze de hele maand gratis te zien is op kanaal 28! Comedy Central Extra is een premium kanaal met exclusieve content. De dagelijkse actualiteit, stand-up, sitcoms en adult animation: als echte comedy liefhebber zit jij helemaal goed bij deze zender.“, aldus KPN.

Kanaal 28

De zender is de hele maand te zien via kanaal 28. Vanaf april is weer een aanvullende abonnement nodig op het Pluspakket (9,99 euro per maand). “Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.“, aldus de aanbieder.