(C) Mediamagazine

Concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis live bij Ziggo

Vanavond is het concert ‘Groots met een zachte G’ van Guus Meeuwis vanuit de Ziggo Dome live te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie.

Wintereditie

Guus Meeuwis geeft dit weekeinde twee concerten onder de titel ‘Groots met een zachte G – de wintereditie’ in de Ziggo Dome. Vorig jaar was de eerste editie van dit concert en Meeuwis heeft besloten om er een traditie van te maken.

Tradities

De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben! Die ‘winter concerten’ waren zó onwijs leuk at we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen. Alsof we in een wervelwind van kerstelfjes en pepernoten waren beland, haha! Ik denk dat we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat we een nieuwe traditie zijn begonnen en hier nu elke winter terugkeren.”, aldus Meeuwis.

Live

Het eerste concert was gisteravond te volgen. Het tweede concert wordt vanavond gehouden in Amsterdam. Dit concert is ook live te zien voor alle abonnees van kabelaar Ziggo met digitale televisie.

Het concert is te zien via Ziggo TV op kanaal 13 en beschikbaar in HD-kwaliteit. De uitzending begint rond 20:30 uur. Het concert duurt ongeveer 2,5 uur. Vorig jaar werd de eerste editie van dit concert ook live uitgezonden door Ziggo.