Damesvoetbal: Play-off wedstrijd Denemarken-Nederland live op Veronica

Vanavond spelen de voetbaldames van Oranje hun tweede play-off wedstrijd voor een WK-ticket tegen Denemarken. De wedstrijd is live te volgen op Veronica.

Play-off

Afgelopen vrijdag speelde de Oranje Leeuwinnen hun eerste wedstrijd in het tweeluik tegen Denemarken. In Breda wonnen de Oranje-dames met 2-0 van de Deense dames. Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen hun tweede wedstrijd. De wedstrijd begint om 18.00 uur in het Viborg Stadion in het Deense Viborg.

WK-ticket

De andere wedstrijd in de strijd om het laatste Europese WK-ticket gaat tussen Zwitserland en België. Het eerste duel in Zwitserland eindige vrijdag in een 2-2 gelijkspel.

De winnaars van beide play-offwedstrijden gaan tussen 7 en 13 november in de beslissende play-offronde uitmaken welk land zich plaatst voor het wereldkampioenschap.

WK

Het WK2019 wordt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 gehouden in Frankrijk. Aan het toernooi nemen 24 landen deel. De wedstrijd van vanavond in Breda is helemaal uitverkocht maar de wedstrijd is te volgen via televisie.

Veronica

De wedstrijd Denemarken-Nederland wordt live uitgezonden op Veronica. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur en de wedstrijd zelf om 18.00 uur. Na afloop is er een nabeschouwing.