Play-off wedstrijd Oranje Leeuwinnen live op Veronica

Vanavond spelen de voetbaldames van Oranje hun eerste play-off wedstrijd voor een WK-ticket tegen Denemarken. De wedstrijd is live te volgen op Veronica.

Play-off

Bondscoach Sarina Wiegman heeft 23 speelsters geselecteerd voor de play-offwedstrijden tegen Denemarken. Met de wedstrijden kan een ticket worden verdiend voor het WK.

Oranje start vanavond, vrijdag 5 oktober, om 20.00 uur met een thuisduel in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Vier dagen later, op dinsdag 9 oktober, staat de uitwedstrijd op het programma. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur in het Viborg Stadion
in het Deense Viborg.

WK-ticket

De andere wedstrijd in de strijd om het laatste Europese WK-ticket gaat tussen Zwitserland en België. De winnaars van beide play-offwedstrijden gaan tussen 7 en 13 november in de beslissende play-offronde uitmaken welk land zich plaatst voor het wereldkampioenschap.

WK

Het WK2019 wordt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 gehouden in Frankrijk. Aan het toernooi nemen 24 landen deel. De wedstrijd van vanavond in Breda is helemaal uitverkocht maar de wedstrijd is te volgen via televisie.

Veronica

De wedstrijd Nederland-Denemarken wordt live uitgezonden op Veronica. De voorbeschouwing begint om 19.25 uur en de wedstrijd zelf om 20.00 uur. Na afloop is er een nabeschouwing. Het voetbalpraatprogramma Veronica Inside is vanavond te zien vanaf 22.00 uur.

NPO Radio 1

De wedstrijd is ook te volgen via de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.