Danny Nelissen in extra uitzending Sportcafe op RTL7

rtl7Oud-wielerenner Danny Nelissen is uitgebreid geinterviewd door Wilfred Genee over het dopinggebruik in de wielersport. Dit interview is vanavond te zien in een extra uitzending van RTL Sporcafe op RTL7 om 22.00 uur.

Na de bekentenis van Lance Armstrong over zijn dopinggebruik, ligt nu ook in eigen land de focus op verboden middelen in de wielersport na de onthulling van ex-wielrenner Danny Nelissen afgelopen weekend bij ‘RTL Nieuws’. 

Marco Louwerens, programmadirecteur RTL 7: “Het is een stevig gesprek geworden. Al in het begin hebben Wilfred en Danny een aanvaring als het om geloofwaardigheid gaat. Beiden zaten elke uitzending van ‘Tour du Jour’ aan tafel en ook toen kwam doping soms ter sprake. Maar Danny maakt schoon schip. Hij legt uit waarom hij doping gebruikte, wie daarbij betrokken waren van de Rabobank-ploeg en waarom hij hier nu mee naar buiten treedt.”

RTL 7 zendt het vraaggesprek vanavond aansluitend op ‘Voetbal International’ uit. Na afloop van het interview wordt er in de studio live nagepraat door een aantal wielerdeskundigen over de impact van de onthullingen.

Uitzending RTL 7, ‘RTL Sportcafe: Het Dopingsschandaal’, maandag 21 januari tussen 22.00 en 23.15 uur.