Darts: Bwin Grand Slam of Darts live op RTL 7

Tot en met zondag 18 november is de top van de dartswereld te vinden op het Bwin Grand Slam of Darts. Het toernooi is te volgen via RTL 7 en Internet.

Twaalfe editie

De twaafde editie van de Bwin Grand Slam of Darts wordt dit jaar niet gehouden in het Civic Center te Wolverhampton. Dit complex ondergaat een grote renovatie. Daarom wordt er nu gespeeld in Aldersley Leisure Village in Wolverhampton.

Tijdens het toernooi zullen drie landgenoten aan de oche verschijnen, waaronder de nummer één van de wereld Michael van Gerwen en voormalig winnaar Raymond van Barneveld. Verder zal ook Wesley Harms aan het toernooi mee doen.

Bijzonder evenement

Het is een bijzonder toernooi, want de toppers van de dartsbond PDC strijden met de beste spelers van de andere bond, de BDO. Er wordt gespeeld in groepen van vier. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor de volgende ronde.

Prijzengeld

In totaal wordt er meer dan 450.000 Britse Ponden aan prijzengeld verdeeld. De winnaar gaat met 110.000 Pond naar huis toe.

RTL 7

RTL 7 doet uitgebreid verslag van dit evenement op televisie en Internet. Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. Daarnaast doet RTL 7 vrijwel elke avond live verslag van het evenement in uitzendingen van RTL Darts. Met uitzondering van maandag en dinsdag beginnen de uitzendingen vaak rond 20.00 uur. Alle uitzendtijden staan op de website van RTL7 Darts.

Sociale media: