Darts: Players Championship Finals 2016 live op televisie en Internet

Dit weekeinde wordt in het Engelse Minehead het dartstoernooi Players Championship Finals gehouden. Het toernooi is live te volgen op televisie en Internet.

64 beste spelers

De 64 beste spelers van het afgelopen jaar op de vloertoernooien strijden tot en met zondag om deze titel. Voor Nederland staan er twaalf spelers op de startlijst. De lijst wordt aangevoerd door Michael van Gerwen die als eerste is geplaatst.

Nederlanders

Naast Van Gerwen doen ook Nederlandse darters mee als Jelle Klaassen, Dimitri Van den Bergh, Christian Kist, Vincent Kamphuis, Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld, Jan Dekker, Jeffrey de Graaff en Ron van Meulenkamp.

Toppers

Ook internationale toppers als Simon Whitlock, Dave Chisnall, Gary Anderson, Adrian Lewis en Peter Wright. De als nummer 23 geplaatste Australiër Kyle Anderson heeft problemen met zijn visum. Daardoor moet hij het toernooi laten schieten. Zijn vervanger is Andy Hamilton, de nummer 65 van de ranking. De winnaar gaat zondagavond met 75.000 Britse Ponden naar huis toe.

Twee podiums

Er wordt in Minehead de eerste twee dagen op twee podiums gespeeld. Zondag zijn de kwart- halve- en finale op het hoofdpodium. RTL7 zal uitgebreid verslag doen van de Players Championship Finals.

Uitzendingen

Alle wedstrijden zullen live te zien zijn via de betaalde stream. RTL 7 zelf doet zowel op vrijdagavond (vanaf 22.00 uur), zaterdagavond (vanaf 18:00 uur) en zondagavond (vanaf 20:00 uur) verslag van dit toernooi.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.