Darts: UK Open live op RTL7 en Internet

Dit weekeinde vindt het dartstoernooi UK Open plaats in het Butlins Resort in het Engelse Minehead. Het toernooi is live te volgen via RTL7 en de website rtl7darts.nl.

UK Open

Het toernooi wordt gespeeld door de beste 96 spelers van de UK Open Order of Merit aangevuld met 32 qualifiers die via diverse kwalificatietoernooien zich hebben weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi dat ook wel de FA Cup of darts wordt genoemd. Onder de deelnemers niet minder dan 15 Nederlanders.

300.000 Britse Ponden aan prijzengeld

De eerste drie rondes zijn vrijdag gespeeld. Zaterdag wordt gestart met de vierde ronde waarin de laatste 32 deelnemers aan het bord verschijnen. Onder de 32 deelnemers
zitten nog zeven Nederlanders. In totaal wordt er 300.000 Britse Ponden aan prijzengeld verdeeld.

Vierde ronde

Er staan vandaag, zaterdag 5 maart, interessante wedstrijden op het programma op het UK Open. Zo neemt Raymond van Barneveld het op tegen Phil Taylor, mag Vincent van der Voort het opnemen tegen Andy Jenkins en Mark Webster is de tegenstander van Dirk van Duijvenbode. Ook de Nederlanders Michael van Gerwen, Benito van de Pas, Ryan de Vreede en Jelle Klaasen zitten nog in het toernooi na de eerste drie ronden.

RTL7

Op RTL7 is zaterdagavond tussen 18.00 – 19.00 uur een samenvatting te zien van de middagsessies. Vanaf 20.00 uur is het toernooi live te volgen op RTL7. Op zondag is RTL7 er live bij vanaf 20.00 uur wanneer de halve finales en finale live wordt uitgezonden. Via een (betaalde) stream op rtl7darts.nl zijn alle wedstrijden
de komende dagen te zien.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.