De Vlieger: Wild FM nog niet volledig betaald

wildfmErik de Vlieger, de vorige eigenaar van de regionale commerciële radiozender Wild FM, heeft nog geld tegoed van het failliet verklaarde AKP Media. De overnamesom van Wild FM  is nog niet volledig betaald aldus De Vlieger.

Dit bericht Quote op haar website. Erik de Vlieger heeft daarom beslag gelegd op de privétegoeden van de bestuurders van AKP Media: Ton Smeets, Hans Pérukel en Karin Kamp. De Vlieger verkocht Wild FM in augustus 2011 aan AKP Media. 

Aan de telefoon bevestigt De Vlieger tegenover Qoute dat hij beslag heeft laten leggen bij de top van het failliete AKP. De reden: de rekening voor de overname van Wild FM, vorig jaar augustus, is nog altijd niet betaald. ‘Bij de overname vorig jaar is 10 procent van het totaalbedrag overgemaakt, de rest zou in termijnen volgen’, aldus De Vlieger. ‘Maar van dat geld heb ik sindsdien geen cent gezien. Deze mensen hebben mij enorm teleurgesteld. Ik zit hier lekker thuis naar de Olympische Spelen te kijken, maar door dit soort mensen zou je bijna je lol laten verpesten.’, aldus De Vlieger tegenover Quote.

In het Algemeen Dagblad zegt AKP Media-eigenaar Hans Pérukel dat het faillisement van AKP Media geen invloed heeft op de uitzendingen de lokale omroep Megastad FM uit Rotterdam. “Dit faillissement heeft nul effect op Megastad want het is een apart bedrijf.”, aldus Pérukel