‘De Vrienden van Amstel Live’ 2019 te zien op SBS6

Bij SBS6 is vanavond de registratie te zien van de 21e editie van het muziekspektakel ‘De Vrienden van Amstel LIVE’. De uitzending begint om 20.00 uur.

Line up

De 22-koppige line up van het muziekspektakel bestaat dit jaar onder anderen uit André Hazes, Maan, Nick & Simon, Anouk, Lil Kleine, Ronnie Flex en Miss Montreal. Het spektakel werd eind januari gehouden in een uitverkocht Ahoy! Liefhebbers die er niet bij konden zijn kunnen vanavond terecht op SBS6.

Unieke samenwerkingen

De 21ste editie van De Vrienden van Amstel LIVE belooft weer een avond vol unieke samenwerkingen, bijzondere duetten en mooie vriendschappen. Presentator Giel Beelen neemt de kijker mee backstage en geeft een kijkje achter de schermen van de grootste kroeg van Nederland. Aan de bar heeft Giel exclusieve interviews en vraagt hij de artiesten het hemd van het lijf.

Samenwerking

In 2018 is Talpa Network een samenwerking aangegaan voor de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE en De Vrienden van Amstel LIVE. In de backstage bar spreken zij de artiesten en er zijn live optredens.

SBS6

De uitzending is vanavond om 20.00 uur te zien op SBS6. De presentatie van het programma is vanavond in handen van Giel Beelen.

Sociale media: