Defqon.1 live te volgen via Q-dance Radio en YouTube

Het dancefestival Defqon.1 is dit weekeinde live te volgen via online radiozender Q-dance Radio en Youtube. Het festival wordt dit jaar voor de 16e keer georganiseerd en dit jaar is het thema: Maximum Force.

Festival

Defqon.1 is het grootste hardere stijlen festival ter wereld met meer dan 80.000 bezoekers. Sinds 2011 wordt het festival gehouden op het evenemententerrein in Biddinghuizen naast Walibi Holland in Flevoland. Sinds 2011 wordt er ieder jaar een camping naast het festivalterrein opgezet.

Live

Het hele event wordt live gestreamd via Q-dance.com, de Q-dance app en Q-dance YouTube. E-Life en Gwen van Poorten presenteren drie dagen lang meer dan 8 uur per dag de beste dj livesets, interviews en alle andere hoogtepunten.

Exclusieve onderdelen voor members

Naast de gepresenteerde show zijn er drie aparte livekanalen voor de grootste area’s van Defqon.1: RED (mainstage), BLUE en BLACK. Exclusief voor Q-dance members zijn de spectaculaire Endshow op zaterdag en Closing Ceremony op zondag live te zien.

Q-dance radio

Q-dance Radio zendt het hele weekend live de beste dj sets uit vanaf de RED, BLUE, BLACK, MAGENTA, WHITE en UV. Het programma wordt gehost door Kutski. Luisteren kan hier. Rond het festivalterrein in Biddinghuizen is de radiozender te ontvangen via een evenementenzender op 106,8 MHz.

Sociale media: