Delta beloont klanten die meerdere diensten afnemen

Energie- en telecombedrijf Delta uit Zeeland beloont haar klanten die meerdere diensten afnemen. Dit heeft het bedrijf bekend gemaakt in een persbericht.

Klanten van het bedrijf uit Zeeland die zowel Internet als energie afnemen van de aanbieder kunnen rekenen op een hogere Internetsnelheid. Maandag 15 januari gaat de internetsnelheid automatisch omhoog, aldus het bedrijf.

Combinatievoordeel

Voor energieklanten met het meest gekozen pakket ‘Alles-in-1 Premium’ stijgt de downloadsnelheid met 25 Mbps (150/15 naar 175/15). Energieklanten met een ‘Alles-in-1 Instap’ stijgen van 80/4 naar 100/4.

Internet

Ook abonnees die alleen Internet en energie afnemen krijgen een snelheidsverhoging. Deze varieert van 5 Mbps tot 25 Mbps. In een aantal gevallen gaat naast de downloadsnelheid ook de zogenaamde uploadsnelheid omhoog.

Internet en televisie

Klanten die Internet, televisie-diensten en energie afnemen van de aanbieder kunnen ook rekenen op een snelheidsverhoging. Deze varieert van 5 Mbps tot 25 Mbps. In een aantal gevallen gaat naast de downloadsnelheid ook de zogenaamde uploadsnelheid omhoog.

Zakelijk

De voordelen gelden ook voor de zakelijke pakketten Zakelijk Breedband Internet en Zakelijk Alles-in-1. Alle klanten worden persoonlijk geïnformeerd over de snelheidsverhoging die voor hen geldt.

Meer informatie op de speciale website van de aanbieder.