Delta wijzigt indeling digitale televisie

deltaDe Zeelandse kabelaar Delta wijzigt per vandaag, 17 april, de indeling van haar digitale televisiepakket. Dit bericht de kabelaar op haar website. Omroep Zeeland is per vandaag te zien op kanaal 11.

“Met de nieuwe kanaalindeling verbeteren we ons televisieaanbod. Door Omroep Zeeland op kanaal 11 te zetten, brengen we het regionale nieuws nog dichter naar de Zeeuwse kijker. Tegelijkertijd wijzigen we de kanaalindeling van Film1 Sport1. Hiermee brengen we een logische volgorde aan in de opeenvolging van de kanalen en creĆ«ren we ruimte voor eventuele toekomstige uitbreidingen.”, aldus de kabelaar.

De nieuwe kanaalindeling wordt gecombineerd met het doorvoeren van een aantal verbeteringen aan het netwerk. Deze verbeteringen vinden plaats achter de schermen en hebben verder geen gevolgen voor de kanaalindeling. Hierbij gaat het om de kanalen: RTL8, Animal Planet, Sat1,  BBC1, BBC2, BBC3/BBC CBBC en Kindernet/Comedy Central.

Digitale ontvangers en televisietoestellen met een digitale TV module (CI of CI+) zullen bij het opstarten deze kanalen opnieuw gaan zoeken. In de meeste gevallen gaat dit automatisch. Meer informatie via: delta.nl