Den Haag FM in actie voor Syrische kinderen in vluchtelingenkampen

Den Haag FM/TV gaat zich de komende drie dagen samen met UNICEF inzetten voor de Syrische kinderen in vluchtelingenkampen met veel live radio– en televisieprogramma’s onder het motto ‘Vluchteling, maar vooral gewoon kind!’..

Live radio en televisie

Tot en met vrijdag zullen de uitzendingen van Den Haag FM en Den Haag TV live worden uitgezonden vanuit café Millers op het Plein in Den Haag. Tijdens deze ‘kijkradio’ uitzendingen, die toegankelijk zijn voor publiek, zijn er diverse acties en veilingen om geld voor UNICEF in te zamelen. UNICEF gebruikt de opbrengst van de inzamelingsactie onder meer voor schoon drinkwater, sanitaire voorzieningen, basisgezondheidszorg en het behandelen van ondervoede kinderen in vluchtelingenkampen in Syrië, Irak, Jordanië, Libanon en Turkije.

Live optredens

Ook is er deze dagen veel live muziek met optredens van o.a. Tim Akkerman, Friends of the Family, Pat Smith en Playground Zer0. Den Haag FM brengt tot en met vrijdag elke dag uitzendingen tussen 07.00 en 23.00 uur vanuit café Millers. Via kijkradio op Den Haag TV zijn de uitzendingen overdag te volgen.

De Haagse Burgemeester Jozias van Aartsen, televisiepresentator Dennis Weening en radiopresentatrice Nicolette Krul openen vandaag de Haagse inzamelingsactie voor kinderen in vluchtelingenkampen. Zij zijn vandaag tussen 09.00 en 10.00 uur aanwezig in Café Millers.

Luisteraars welkom

Luisteraars en kijkers van Den Haag FM/TV zijn tot en met vrijdag 30 oktober elke dag tussen 07.00 en 23.00 uur van harte welkom in Millers om een donatie te geven aan dit doel. “Alleen, met je collega’s, of het hele bedrijf, het gaat erom dat we zoveel mogelijk ophalen voor de vluchtelingkinderen in kampen in Syrië, Irak, Jordanië, Libanon en Turkije. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat duidelijk op de radio wordt vermeld welk bedrijf of instelling een donatie doet.”,aldus Den Haag FM.

Den Haag FM/TV

Den Haag FM is te ontvangen in de regio Den Haag op FM-frequentie 92.0 MHz, in de regio Den Haag via het digitale pakket van Ziggo op kanaal 915. Den Haag FM is wereldwijd te ontvangen via Internet. Den Haag TV is in de regio Den Haag te ontvangen via digitale televisie van Ziggo op kanaal 40.

Meer informatie via: http://www.denhaagvoorunicef.nl/

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.