Sparta Stadion - Het Kasteel

Derby van het Noorden gratis te zien bij Kabelnoord

De wedstrijd in de Eredivisie tussen FC Groningen en SC Heerenveen, de Derby van het Noorden, is zondag gratis te zien voor alle abonnees van Kabelnoord met digitale televisie.

Derby van het Noorden

De wedstrijd tussen FC Groningen en SC Heerenveen is altijd een speciale wedstrijd. De wedstrijd gaat tussen dé voetbalclubs van Groningen en Friesland. SC Heerenveen staat momenteel op de negende positie op de ranglijst. FC Groningen staat op een 18e positie en zal er alles aan doen om de punten vandaag in eigen huis te houden. De wedstrijd begint zondag om 12.15 uur en wordt gespeeld in het Hitachi Capital Mobility Stadion te Groningen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Manschot.

Kabelnoord

Bij kabelaar Kabelnoord kunnen alle abonnees met digitale televisie gratis kijken naar de wedstrijd FC Groningen – SC Heerenveen. De wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports 1.  Deze zender is vanmiddag gratis te bekijken tijdens de ‘Derby van het Noorden’ op kanaal 310.

FOX Sports

Liefhebbers van de wedstrijd die geen abonnee zijn kunnen de wedstrijd zien via FOX Sports Eredivisie. Deze betaalzender is te abonneren via vrijwel alle aanbieders van digitale televisie.

Doordat de wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports 1 is de wedstrijd bij veel huishoudens te zien aangezien deze zender bij een aantal aanbieder wordt aangeboden in het basispakket. Dit is onder anderen bij YoufoneOnline.nlT-Mobile ThuisDelta, en Joyne het geval. Abonnees bij aanbieder Ziggo die geen abonnement hebben bij FOX Sports kunnen een een  dagpas aanschaffen.

Radio Noord

Via de radio is de wedstrijd te volgen via Radio Noord. Deze radiozender is in Noord-Nederland te ontvangen via FM en in grote delen van Noord en Oost Nederland via DAB+. Wereldwijd kan de radiozender worden beluisteren via Internet.