Dertiende editie van de House Top 1000 van start

Vandaag, vrijdag 15 april, om 10.00 uur gaat de 13e editie van de House Top 1000 van start. De lijst met de 1000 beste housenummers is tot en met Tweede Paasdag te beluisteren. Op maandag 18 april om 21:00 uur wordt de aanvoerder van de lijst uitgezonden. De lijst is te beluisteren via Wild FM, Deep.Radio en Sun FM Beachradio.

Eerbetoon

De house lijst is een uniek eerbetoon aan de muziekstroming die niet alleen de grootste muzikale revolutie teweeg heeft gebracht sinds de rock ‘n roll, maar voor velen een way of life is.” aldus Bas Emons, directeur van Wild FM. Ook tijdens deze editie zullen tal van bekende house DJ’s weer een paar uur de uitzending voor hun rekening nemen.

Stemmen

De lijst is samengesteld door de echte houseliefhebbers want de afgelopen week kon er gestemd worden op de 1000 beste house platen allertijden.

Luisteren

De lijst wordt uitgezonden door Wild FM Hitradio, Deep.radio en Sun FM Beachradio. Wild FM is te beluisteren in Noord-Holland via de FM, in de gehele Randstad via DAB+ en wereldwijd via Internet.  Sun FM Beachradio is in delen van Nederland te beluisteren via DAB+ en wereldwijd via Internet. Deep.Radio is te beluisteren via Internet. De lijst wordt ook uitgezonden via Youtube.

Meer informatie via de website van de House Top 1000.

Kijken