Directeur Verbree weg bij kabelaar CaiWay

caiwAlgemeen directeur Aart Verbree van kabelaar Caiway heeft op 24 juli  bekendgemaakt zijn functie te beĆ«indigen. Verbree was ruim dertig jaar actief bij de kabelprovider. Operationeel Directeur Jan Zweegman treedt in zijn voetsporen.  Dit bericht de kabelaar in een persbericht vandaag.

‘Aart Verbree is ruim dertig jaar als directeur actief geweest bij Caiway. Hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van de innovatieve dienstverlening binnen ons bedrijf’, reageert Jan Zweegman. Naast het vertrek van Verbree stapt technisch directeur Ruud Wielaard over naar CIF. Vanaf 1 oktober 2012 voorziet hij CIF Operator van technisch advies over het beheer en onderhoud van de HFC-netwerken. Henry Livestroo neemt de taken van Wielaard binnen Caiway de komende tijd op zich.

De directie van Caiway, de Raad van Commissarissen en grootaandeelhouder CIF zijn in goed overleg tot deze wijzigingen gekomen. CIF en Caiway blijven zich actief richten op de ontwikkeling van een geavanceerd coax en glasvezelnetwerk en daarbij behorende interactieve dienstverlening. (Persbericht)