DJ Barry Brand na week al weer weg bij Wild Hitradio

DJ Barry Brand heeft de regionale commerciële radiozender Wild Hitradio na een week al weer verlaten. Reden voor het vertrek is een nieuw management bij de regionale commerciële radiozender. Ook Rick Waltmann en Nick Velderman zouden de radiozender gaan verlaten.

Middagshow

DJ Barry Brand was sinds vorige week te horen met zijn middagshow op Wild Hitradio. De DJ was enige tijd niet op de radio te horen geweest nadat hij Radio Decibel vorig jaar had verlaten. De DJ heeft in totaal zeven middagshows gemaakt voor de radiozender.

“Oude bekende”

Ik stop per direct met mijn middagshow Brand in de middag bij Wild Hitradio. Sinds deze week is het management in handen van een oude bekende van mij. Iemand die bij mij maar ook in de radiowereld een niet al te beste naam heeft en waar ik verder geen woorden aan vuil maak. Dus was de beslissing snel genomen. Het was kort en krachtig maar ik ben per direct weg bij Wild Hitradio.”, aldus Brand op zijn Instragram-pagina.

Nick Velderman

Ook DJ Nick Velderman heeft besloten de radiozender te verlaten: “Ik mocht blijven bij dit radio station maar wil benadrukken dat ik zelf de keus heb gemaakt om te vertrekken. (Ook omdat ik vind dat je op je hoogtepunt moet stoppen) Ik wens uiteraard de nieuwe eigenaar veel geluk en succes toe met dit prachtige radio station. Een radio station waar ik binnen kort geen deel meer van uit maak.”, aldus de DJ op zijn Facebook-pagina.

Emons Media Holding

Volgens informatie van de Kamer van Koophandel zou inmiddels Emons Media Holding B.V. de nieuwe eigenaar zijn van de regionale commerciële radiozender. De radiozender was sinds enige tijd in handen van Hans Kortlevers. Rick Waltmann, radiodirecteur bij de radiozender, zou inmiddels de radiozender ook hebben verlaten.

Sociale media:

Lieve vrienden en luisteraars van de nieuwe middagshow brand in de middag van Wild Hitradio! Hij gaat waarschijnlijk de boeken in als de kortste middagshow van de wereld! Om precies te zijn 7 shows! 14 uur! En in die korte tijd enorm veel reacties en interactie gehad met lieve luisteraars. Dat was een warm bad. Ik stop! Per direct met mijn middagshow Brand in de middag bij Wild Hitradio. Sinds deze week is het management in handen van een oude bekende van mij. Iemand die bij mij maar ook in de radiowereld een niet al te beste naam heeft en waar ik verder geen woorden aan vuil maak. Dus was de beslissing snel genomen. Het was kort en krachtig maar ik ben per direct weg bij Wild Hitradio. Wil het hele team van Wild Hitradio bedanken voor het enorme enthousiasme en de leuke samenwerking. En in het bijzonder Rick voor de mooie kans! Na een jaar radiostilte van mijn kant hebben jullie er voor gezorgd dat ik het plezier en de passie in radio weer gevonden heb. Zoeken naar een nieuwe uitdaging is de volgende stap. Maar die is altijd dichterbij dan ooit. Dikke kus voor allemaal

A post shared by Barry Brand (@barrybrand) on

Tags voor dit artikel