DJ Fred van den Bol naar Radio Decibel

microfoonVanaf maandag 20 april zal Fred van den Bol het DJ team van Radio Decibel gaan versterken. Van den Bol zal dan elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 te horen zijn. Dit bericht de commerciële radiozender in een persbericht.

Superfred
Fred van den Bol begon zijn carrière als DJ bij Keizerstad FM. Daarna maakte hij de overstap naar Veronica FM, later Yorin FM, waarbij hij onder andere samen met Olav Mol de ochtend- en middagshow deed. Van den Bol, pseudoniemen “Superfred” en “Fred de DJ” maakt radio waar interactie met luisteraars centraal staat. De laatste jaren houd Fred van den Bol zich bezig met de productie van commercials via zijn productiebedrijf “de Audiovormgevers”.

“Toen Radio Decibel mij benaderde met de vraag of ik interesse had om weer op de radio terug te komen, hoefde ik niet lang na te denken. Het tijdslot 12.00 – 14.00 uur past perfect bij mij, zeker omdat daar interactie met luisteraars centraal staat”, aldus Fred van den Bol. Ook Perry Oerlemans van Radio Decibel is blij met de komst van Fred van den Bol: ” Fred is altijd vrolijk, presenteert met een lach en maakt ongedwongen gezellige radio. Dat past perfect bij ons muziekformat en doelstellingen voor de toekomst!”

Vanaf volgende week maandag kruipt Fred weer achter microfoon bij radio Decibel… of hij dan ook weer zijn “super-fred-pak” aantrekt is nog onbekend. Radio Decibel is in de gehele Randstad en de regio Eindhoven te beluisteren via FM. Later dit jaar zal de zender ook gaan uitzenden via DAB+ (digitale radio via de ether).