DJ Igmar Felicia verruilt Qmusic voor Radio 538

DJ Igmar Felicia verruilt per direct Qmusic en gaat naar Radio 538. Dit heeft Talpa Radio bekend gemaakt in een persbericht.

Qmusic

Felicia maakte voor Qmusic een dagelijks radioprogramma in de avonduren. De DJ stapt per direct over naar Radio 538. Bij de radiozender van Talpa Radio gaat Igmar Felicia elke zaterdag- en zondagavond een radioprogramma presenteren. Daarnaast is hij te zien via TV 538 en het Youtube kanaal van de radiozender.

“Echte radio én video-personality”

Menno de Boer, radio director Radio 538: “Igmar is een echte radio én video-personality met een enorm bereik. Al vanaf het eerste moment dat hij op ons 538 Hitzone themakanaal presenteerde viel zijn unieke scherpte, brutaliteit en liefde voor radio op. Hij past als een handschoen bij 538 en we zijn blij dat hij thuiskomt en onderdeel wordt van Team 538. Binnenkort maken we meer details over de vernieuwde programmering bekend“.

Programmering van Qmusic op de schop

Bij Qmusic gaat er door het vertrek van Felicia ook het een en ander veranderen in de programmering. Kai Merckx en Joost Swinkels vormen nieuwe avondprogrammering Qmusic. Joost Swinkels (21) is vanaf volgende week elke doordeweekse avond te horen op Qmusic. Samen met Kai Merckx (27) vormt hij de nieuwe avond van de radiozender. Na de middagshow van Domien Verschuuren is Kai Merckx van 19.00 tot 22.00 uur te horen. Van 22.00 tot 00.00 uur is het aan Joost Swinkels.