DJ Jean krijgt programma op Fresh FM

Naast Carl Cox, John Digweed, Adam Beyer en DJ Jurgen is nu ook DJ Jean toegevoegd aan de zaterdagavond van de regionale commerciële radiozender Fresh FM. Zijn radioshow DJ Jean @ Work is vanaf zaterdag wekelijks, van 18.00 uur tot 20.00 uur, op Fresh FM te horen.

Dance-zender Fresh FM gaat per 1 juli de programmering in het weekend aanpassen. Directe aanleiding is de komst van DJ Jean, die op zaterdagavond zijn programma “DJ Jean @ Work” zal gaan presenteren op Fresh FM. “We zijn erg blij met de komst van Jean, die natuurlijk zeer goed past bij ons station,” zegt nieuwe programmaleider Coen Bom in een persbericht, “we kunnen wel zeggen dat we een legendarische zaterdagavond presenteren, want naast DJ Jean zijn ook DJ Jurgen en Carl Cox te beluisteren.”

Het radioprogramma past perfect bij hét dance station dat elke avond al de beste dance uitzendt. Onder anderen John Digweed, Jurgen, Paul van Dyk, Carl Cox, Mark van Dale, Adam Beyer, Ferry Corsten, Darkraver en Michel de Hey maken al deel uit van de avondprogrammering van Fresh FM. Daar wordt deze week dus ook DJ Jean aan toegevoegd. DJ Jean hierover: ’’’Ik ben blij dat ik nu bij hét dancestation van Nederland zit. DJ Jean @ Work past perfect bij de zender.’’

Tot voor kort was DJ Jean met zijn radioshow te horen op Radio Veronica en nu dus op Fresh FM. Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via de FM en wereldwijd via Internet.