DJ Lex Gaarthuis met ochtendshow van 100%NL naar Radio 10

Lex Gaarthuis zal met zijn ochtendshow ‘Goeiemorgen Lex’ vanaf 2 januari te horen zijn op Radio 10. Nu is het programma nog te beluisteren bij 100%NL. Gaarthuis kondigde zijn vertrek bij 100%NL vorige week al aan.

Gaarthuis vervangt Tim Klijn

Het programma ‘Goeiemorgen Lex’ wordt vanaf het nieuwe jaar van maandag tot en met vrijdag van 06:00 tot 10:00 uur uitgezonden op Radio 10. Tim Klijn is tot het einde van dit jaar te horen in de ochtend op Radio 10. In januari maakt Klijn de overstap naar Radio Veronica.

“Groot radiotalent”

Dave Minneboo, radiodirecteur bij Radio 10: ‘Lex Gaarthuis is een groot radiotalent en zijn programma en manier van radio maken passen perfect bij Radio 10. In ‘Goeiemorgen Lex’ hoor je veel entertainmentnieuws, humor, de grootste hits en elke dag wel iets verrassends.”, aldus Minneboo.

Tim Klijn

Tim Klijn, nu nog te horen in  de ochtend bij Radio 10 verhuist naar Radio Veronica. Op welk tijdstip hij te horen zal zijn is nog niet duidelijk. “Uiteraard bedanken we Tim Klijn die de afgelopen twee jaar met zijn team zijn bijdrage heeft geleverd aan de groei van Radio 10. We wensen hem veel succes met zijn nieuwe programma bij Radio Veronica. Over de precieze invulling van Tim zijn nieuwe programma bij Veronica maken we binnenkort meer bekend.”, aldus Minneboo.

“Enorme eer”

Lex Gaarthuis over zijn overstap naar Radio 10: ‘Radio 10 was het eerste radiostation dat ik als klein jochie bewust hoorde en het station dat ik ook de afgelopen jaren al veel aan had staan. Het is een enorme eer om bij deze mooie club de ochtendshow te mogen doen. In ‘Goeiemorgen Lex’ wil ik samen met mijn vaste producer Lex Landeweerd doen wat ik de afgelopen jaren al deed: elke dag een programma maken waarover nagepraat wordt. In combinatie met de grootste hits aller tijden de leukste start van je werkdag!.’

Lex Gaarthuis is nu nog te horen op 100% NL en maakte eerder programma’s bij o.a. SLAM! en BNN/3FM. In 2015 was Gaarthuis een van de drie genomineerden voor de Zilveren RadioSter Man.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.