Downton Abbey op Classic FM

radioVanavond staat Classic FM volledig in het teken van de populaire serie Downton Abbey. Tussen 19.00 en 21.00 uur komen de beste klassieke muziekstukken van deze hitserie, die na seizoen 6 stopt, voorbij.

Elke maandagavond draait Classic FM filmmuziek tijdens het programma Movies Monday.

Kiki Klijn-van Leeuwen Boomkamp, product manager Classic FM: ‘Voor de populaire serie Downton Abbey maken we een uitzondering in de programmering en draaien we muziek uit een serie in plaats van een film. Wij hebben zes verschillende klassieke muziekstukken uit de serie geselecteerd, die erg herkenbaar zijn voor de kijkers. De serie wordt goed weerspiegeld in de muziek die romantisch en tegelijk dramatisch is.’

Luisteraars maken via de website van Classic FM vanaf maandag 30 maart tot en met 5 april kans op een dvd box van Downton Abbey.

Downton Abbey
Het vijfde seizoen van Downton Abbey speelt zich af in 1924. We zien de terugkeer van onze geliefde personages in de weelderige wereld van Downton Abbey tegemoet. De Crawley familie en hun bedienden blijven onlosmakelijk met elkaar verbonden als ze worden geconfronteerd met nieuwe uitdagingen.

Classic FM is te ontvangen via diverse digitale radiopakketten, DAB+ (kanaal 11C) en Internet.