Dubbel combivoordeel voor hollandsnieuwe-klanten met Ziggo

Vanaf nu ontvangen klanten die hollandsnieuwe en Ziggo combineren dubbel tegoed. Hiermee vernieuwt de provider het bestaande ‘combivoordeel’, waarbij klanten tot nu 1.000 MB, minuten of SMS extra kregen.

Huidige en nieuwe klanten

Het nieuwe combivoordeel geldt voor alle huidige en nieuwe klanten die hollandsnieuwe met internet of met internet en TV van Ziggo combineren. De groep nieuwe klanten profiteert direct van dubbel tegoed over de gehele bundel. Dat betekent twee keer zoveel data, sms’jes en belminuten voor hetzelfde geld. Daarnaast ontvangen zij gratis een extra Ziggo tv-pakket als ze ook TV van Ziggo hebben.

Bestaande klanten met recht op combivoordeel worden komende weken gefaseerd overgezet naar het nieuwe combivoordeel. Zij profiteren uiterlijk 7 oktober van dubbel tegoed en ook zij ontvangen gratis een extra Ziggo tv-pakket als ze ook TV van Ziggo hebben.

Abonnement

Om in aanmerking te komen voor combivoordeel moeten de deelnemende abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd staan. Voor meer informatie over het combivoordeel, ga naar de website van hollandsnieuwe.

Meer informatie via deze website.