(C) Mediamagazine

Dutch Grand Prix beleven met Ziggo Sport Watch Along

Ziggo Sport introduceert dit weekeinde tijdens de Dutch Grand Prix een interactieve manier om de F1-race in Zandvoort vanaf de bank te beleven: Ziggo Sport Watch Along.

Nieuw format

Met dit nieuwe format biedt de sportzender alle fans de mogelijkheid om mee te kijken hoe Robert Doornbos en Rob Kamphues de race beleven. Ook beantwoordt het duo, samen met special guest Guus Meeuwis, vragen van fans tijdens de race.

Robert Doornbos en Rob Kamphues

In Ziggo Sport Watch Along zien we hoe hosts Robert Doornbos en Rob Kamphues naar de race op Zandvoort kijken. We zijn dus live getuige van hoe zij de race beleven. Daarnaast krijgen kijkers tijdens Watch Along de mogelijkheid om vragen te stellen die door het duo beantwoord kunnen worden. Speciale gast voor deze uitzending, die live wordt uitgezonden vanuit Jack’s Beach House in Zandvoort, is zanger en raceliefhebber Guus Meeuwis.

Ziggo Sport Watch Along is zondagmiddag vanaf 15.00 uur voor heel Nederland gratis te zien via het YouTube-kanaal van de sportzender.

“Deskundigheid en plezier op tweede scherm”

Ziggo Sport wil zoveel mogelijk Formule 1-fans optimaal laten meegenieten van unieke sportbeleving. Daarom gaan we iets nieuws doen: Ziggo Sport Watch Along. Met Watch Along kunnen de liefhebbers voor het eerst kijken hoe hun favoriete F1-kenners de race beleven. Door te kiezen voor dit interactieve format willen we de fans nog dichterbij laten komen: Watch Along is het perfecte tweede scherm. Het wordt een combinatie van deskundigheid en plezier.”, vertelt Marcel Beerthuizen, directeur van de sportzender. De race zelf is live te zien via onder andere Viaplay en de NOS op NPO 1.

Extra uitgebreide programmering

Naast Ziggo Sport Watch Along tijdens de race op zondag, is er een extra uitgebreide programmering rondom de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Het Ziggo Sport Race Café is tot en met zondag 27 augustus live te zien vanuit Zandvoort met voor- en nabeschouwingen, samenvattingen, interviews en reportages. De uitzendingen zijn te bekijken op Ziggo Sport (kanaal 14 & Select).

Het uitzendschema is als volgt:

  • Vrijdag 25 augustus, 22.30 uur | Race Café vanuit Zandvoort
  • Zaterdag 26 augustus, 17.00 uur | Race Café: kwalificatie vanuit Zandvoort
  • Zondag 27 augustus, 14.00 uur | Race Café: voorbeschouwing vanuit Zandvoort
  • Zondag 27 augustus, 15.00 uur | Ziggo Sport Watch Along
  • Zondag 27 augustus, 17.00 uur | Race Café: nabeschouwing vanuit Zandvoort